| ديدن موضوع قبل :: ديدن موضوع بعد |
| نويسنده |
پيغام |
rahim مدير انجمن

تاريخ عضويت: Jul 02, 2004 تعداد ارسال ها: 728 محل اقامت: تهران
|
ارسال شده در: چهارشنبه، 31 خرداد، 1385 11:26:12 موضوع: |
|
|
به نام پرودگار
با اهداء سلام
نتايج حاصله ازاين پاسخها حاكي ازآنست كه اضطراب تان خفيف است.
همچنان به كنترل خود ادامه دهيد و افكار تان را به سمت رويدادهاي مثبت هدايت نماييد.
چنانچه دچار اضطراب شديد از خود بپرسيد چرا من الان و در اين موقعيت چنين احساسي دارم؟سعي كنيد جوابي براي آن پيدا كنيد .
برايتان موفقيت آروز مي كنم. _________________ سيد رحيم گشتي- كارشناس روان شناسي باليني
براي شماو آنها كه دوستشان داريد بهترين ها را آرزو دارم. |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
qwer كاربرجدید

تاريخ عضويت: Apr 06, 2006 تعداد ارسال ها: 35
|
ارسال شده در: چهارشنبه، 31 خرداد، 1385 11:51:36 موضوع: |
|
|
با سلام
دوست عزبزم جناب اقاي گشتي با توجه به ازمون دوم ايا باز هم من نياز به مراجعه به روانپزشك و مصرف دارو دارم؟
براي افزايش ارامش و اعتماد به نفس لطفا راهكارهاي بعدي خود را بنويسيد
با تشكر |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
qwer كاربرجدید

|
ارسال شده در: سه شنبه، 20 تير، 1385 13:00:11 موضوع: |
|
|
با سلام
دوست عزيزم جناب اقاي گشتي من امتحانات دانشگاه را به پايان رساندم و اكنون براي ادامه درمان اماده هستم
منتظر پاسخ هاي شما هستم
با تشكر |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
qwer كاربرجدید

|
ارسال شده در: سه شنبه، 20 تير، 1385 13:08:30 موضوع: |
|
|
لازم است اشاره كنم در اين مدت با وجود امتحانات و استرس زياد من حالم خيلي بهتر است
حركات بدنم خيلي كمتر شده-ديگر تند تند پلك نميزنم-- در برخورد با ديگران اعتماد به نفس بهتري پيدا كرده ام--استرسم خيلي كمترشده و.........
ولي باز هم همان احساس ديوانگي را در خود احساس ميكنم
منتظر پاسخ بعدي شما هستم |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
rahim مدير انجمن

|
ارسال شده در: پنجشنبه، 22 تير، 1385 00:50:57 موضوع: |
|
|
به نام پروردگار
با سلام
1- بخاطر حضور فعال در امتحانات تبريك عرض مي كنم.
2 - خوشحالم كه توانستي بر برخي از تنش ها فائق شوي .
3- مطمئنم توان و تلاش خودت باعث ايجاد اين تغييرات مثبت شده است.
4 -كسي كه يك قدم -فقط يك قدم بردارد مي تواند راه هم برود.چه رسد به شما كه گام هاي زيادي بر داشته اي.
5 -افكار اضطرابي نيز قابل كنترل هستند.
6- اكنون كه فرصت مناسب براي مرور وضعيت فكري داريد .بهتر است ببينيم اين فكر ( احساس ديوانگي - چرا وچگونه درذهن تان تكرار مي شود؟)
7 -آيا شما مي تواني دليلي برايش پيدا كني؟
8 - تجربه مي تواند خيلي كمك نمايد.در اين مدت دو ماهه ديديد كه توانستيد روي پاي خود بايستيد و مشكلات را از پيشروي خود برداريد.حتما خواهي توانست بقيه راه را نيز با موفقيت طي كني. _________________ سيد رحيم گشتي- كارشناس روان شناسي باليني
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
qwer كاربرجدید

|
ارسال شده در: يكشنبه، 25 تير، 1385 11:00:34 موضوع: |
|
|
با سلام
جناب آقاي گشتي راهكار بعدي شما چيست؟
با تشكر |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
shah كاربرجدید

تاريخ عضويت: Jul 20, 2006 تعداد ارسال ها: 4 محل اقامت: تهران
|
ارسال شده در: شنبه، 31 تير، 1385 14:02:01 موضوع: |
|
|
| با تشكر از شما اين مبحث براي من هم بسيار مفيد است اميدوارم مرا نيز به مقصو د برساند. |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
qwer كاربرجدید

|
ارسال شده در: يكشنبه، 1 مرداد، 1385 10:34:09 موضوع: |
|
|
با سلام
چناب اقاي گشتي به علت پايان ترم دانشگاهي و برگشتن من و برار بزرگترم هر دو به شهر اصلي زندگيمان من و برادرم دوباره با هم روبرو شده ايم و باز همان اش و همان كاسه
شما ميگوييد چه كار كنم؟
با تشكر |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
rahim مدير انجمن

|
ارسال شده در: جمعه، 6 مرداد، 1385 19:29:36 موضوع: |
|
|
شايد بتوان روان اأمي را به ضبط صوت تشبيه كرد.(هر چند اين يك مقايسه پيچيده است )هر يك از ما بنا بر تغيير و تحول وضعيت و موقعيت ازيك نوار به نوار ديگري مي رود و سپس مي انديشد - سخن مي گويد و مطابق مطالب نواريك هدر حال پخش است - عمل مي كند.
شما براي خود چه نوارهايي تهيه كرده ايدو بيشتربه كدامها گوش مي دهيد؟
ما قادريم تا با استفاده از هر يك ازنوارهاي مودجود دردرونمان سخن بگوييم.برايآگاهي از آنچه دردرون ما مي گذرد ابتدا لازم است وجود اين نوارها را بپذيريم.شايد تا كنون تصور مي كريديد كه يك من واحد در وجود شما به ايفاي نقش مي پردازد .اما اينگونه نيست.به من هايي كه در درونتان هستند نگاه كنيد.
1 - من واقعي
2- من ( پدر ومادر نيروبخش)
3 - من (پدر و مادر مستبد)
4 -من ( شخص بالغ - خود مختار)
5 -من ( كودك سركش )
6 -من ( كودك طبيعي )
اكنون كه با اين من ها آشنا شديد بسيار اهميت دارد تا بدانيد به كدام (من ) خود اجازه مي دهيد كه در تصميمات روزمره نقش اول راايفا كند و همواره از خود بپرسيد كه :
" كدامين من - من درحال انديشيدن - سخن گفتن و يا اجراي رفتارم هست؟
وقتي ك هياد گرفتيد كه به هويت من ها گوناگون خود پي ببريد به آساني متوجه مي شويد كه در زندگي شما چه كسي رهبر شماست.
اينچنين است كه مي توانيد شرايط را تغيير دهيد.واگر نمايشنامه اي كه دردست اجرا داريد مطابق ميل شما نيست .خواهيد توانست آنرا تغيير دهيد.
به مكالمات دروني تان هنگام انجامكارها و تصميمات خوبگوش دهيد .چه مي گوييد؟
چگونه مي گويد؟
آيا سرزنش و نتوانستن را دائم مرور ميكنيد يا خوشبين و اميدوار هستيد؟
شايد بخواهيد بدانيد - من (پدر مادر مستبد ) با -من ( پدر مادر نيروبخش ) چه تفاوتهايي دارند.
پدر مادر مستبد همواره به نكوهش شما پرداخته اند و به شما امر كرده اند كه -اينكار را نكن -آن كار را نكن- تو نمي تواني - تو موفق نخواهي شد- مراقب خودت باشد و بيشتر از آنچه ما مي گوييم حركت نكن- برو - بيا -بخواب-بلند شوو...
1 -هر بار كه آنها شما را مورد كنترل شديد قرار داده اند
2 -هربار كه نتوانست هايد پاسخگوي توقعات آنها باشيد.
3- هربار كه با خشونت به شما فرمان و امر ونهي كرده اند.
4 - هر بار كه عيوب شما را به رخ تان كشيده اند.
5- هربار كه به شما آموخته اند -بگذار تا ديگران به جايت تصميم بگيرند.
6- هر بار ك ه به شما آموخته اند كه از ابراز احساسات خودداري كنيد.
پدر مادر نيروبخش -
1- هرباركه شما را تحسين مي كردند و مددكار شما بودند و از شما بيش از توانايي آن زمان تان انتظاري نداشتند.
2- هر باركه به شما نشان داده اند كه براي آنان اهميت داريد-حتياگر كارهاي شما نامناسب بوده است.زيرا آناه ارزش فطري نحوه رفتار شما را در نظر مي گرفته اند.
3 - هر دفعه كه آنها اعتماد خود را به استقلال شما ابراز داشته اندو به شما كمك كرده اند تا خودتان از عهده كارها برآييد.
4 -هرگاه كه آنها بدون تاخير و با محبت و صميميت پاسخگوي نيازهاي جسماني و راوني شما بوده اند.
اين را هم بدانيد كه هيچ پدرو مادري صدرصد نيروبخش نيست.شما در ناور ضبط شده اتن بعضي از رفتارهاي آنهارا به رفتار - پدر و مادر مستبد - نسبت داده ايد
صداي پدر و مادر مستبد فقط باعث آ زردگي خاطر است و از رشد واقعي و شكوفايي فرد جلوگيري مي كند.
به مكالمه اين دو كودك توجه نماييد.
- بيا پدر مادربازي كنيم.
خيلي خوب
- بچه برو توي رختخواب بخواب - وگرنه تنبيه مي شوي( صداي پدر مادر مستبد)
به جمله آخر توجه كنيد.
آيا نمي توانست اينگونه تغيير كند.
پسرم يا دخترم : حالا ديگر وقت رفتن به رختخواب براي خوابيدن است.( نوار منعكس كننده صداي پدر و مادر نيرو بخش)
اكنون از شما مي خواهم تا يك هفته هنگامي كه كاري انجام مي دهيد به گفتگوي دروني تان هم توجه نماييد.
اكنون كه با ر ديگر با برادرتان روبرو شده ايد مي توانيد آزاميش بسيار خوبي را آغاز كنيد.علاوه بر مطالب ارسالي گذشته اين مطلب را هم كاملا مرور نماييدو بعد ببينيد در باره بردارتان و رفتار او و ارتباط با او به خودتان چه مي گويد آنها رابرايم ارسال نماييد.
نتيجه بسيار شگفت انگيز خواهد بود. _________________ سيد رحيم گشتي- كارشناس روان شناسي باليني
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
qwer كاربرجدید

|
ارسال شده در: پنجشنبه، 19 مرداد، 1385 14:48:05 موضوع: پايان |
|
|
با سلام
خدا را شكر مي كنم كه توانستم بر اين مشكل پيروز شوم و خوشحالم كه به واسطه اين مشكل راه خود را در زندگي پيدا كردم
در اينجا لازم ميدانم چند نكته زير را در مورد خودم و تغييراتي كه در خود ايجاد كردم بيان نمايم:
اكنون وقتي كه به گذشته خودم فكر مي كنم مي بينم كه واقعا من و فقط خودم چقدر به خود ظلم كرده ام ؛ وقتي كه فكر مي كنم مي بينم كه چقدر قلب و دلم را پر از افكار ازار دهنده كرده بودم: چقدر ترس از مردم و ترس از ناراحتي مردم را در دل قرار داده بودم:چقدر به حرف مردم در مورد خودم توجه مي كردم: چه قدر از مردم انتطار داشتم كه دقيقا به ميل من برخورد كنند:چقدر زودرنج بودم و با شوخي و مسخره مردم زود از كوره در مي رفتم: چقدر كينه در پل خود جاي داده بودم: چقدر احساس حسادت در دل جاي داده بودم: چقدر خود را با افكار بد ازار مي دادم: چقدر به حرف ها و روزه هاي مردم تو جه مي كردم :
اكنون خدا را شكر مي كنم كه به واسطه ي اين مشكلات توانستم راه درست را در زندگي انتخاب كنم
راهي كه در ان افكار ازار دهنده جايي ندارد: راهي كه در ان تلقينات مردم جايي ندارد
راهي كه در ان حتما روزانه نياز به ساعتي تنهايي و تفكر دارم: راهي كه در ان توجهي به مودمان احمق و مسخره انها ندارم: راهي كه در ان به هر چيز فقط به اندازه خودش ارزس قاپل مي شوم نه بيشتر و نه كمتر
به كليه كسانيكه مشكلاتي شبيه مشكلات گذشته من دارند توصيه مي كنم كه كتاب ((روح و ارامش درون :: اثر دكتر ژوزف مورفي:: ترجمه : هوشنگ رزم ارا)) را حتما مطالعه كنند
و در اخر از دوست خوب و عزيزم جناب اقاي كشتي صميمانه قدر داني و تشكر مي نمايم |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
rahim مدير انجمن

|
ارسال شده در: جمعه، 20 مرداد، 1385 01:17:46 موضوع: |
|
|
به نام پروردگار
با اهداء سلام
خوشحالم و آرزومندم در مسير پر فراز ونشيب زندگي از تجارب ارزنده تان بهره بگيريد . اْنسانها را دوست بداريد و به آينده وتوانايي انسان اميد داشته باشيد. _________________ سيد رحيم گشتي- كارشناس روان شناسي باليني
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
Saad كاربرجدید

تاريخ عضويت: Mar 03, 2006 تعداد ارسال ها: 56
|
ارسال شده در: چهارشنبه، 20 دي، 1385 23:57:16 موضوع: |
|
|
سلام دوست عزیز
در مورد برادر باید بگویم که شما تنها با این مشکل مواجه نیستید. خیلی ها بدتر و خیلی بدترش رو دارن تحمل میکنن. انگار خدا خواسته که بعضی ها رو کودن(البته از جهاتی)خلق کنه! تا یه تنوعی در آفرینش و زندگی انسانها باشه!
یه چیزی که فکر کنم خیلی بتونه کمکتون کنه اینه که بدونید حالت کلی رفتار دیگران با ما همونیه که ما انتظار داریم و ما فکرشو میکنیم. اگه فکر کنید و تصور کنید که برادرتان با شما خوب است تاثیر جالب و قابل توجهی رو مشاهده میکنید.البته فکر و تصور(به صورت تصویر عمیق و واقعی در حالت مراقبه) با تکرار و تداوم تاثیر رو بیشتر و پایدارتر میکنه.
در مورد لرزش دست یا عدم اعتماد بنفس در کلاس باید گفت که این هم با تصور واقعی خود در حالتی که با اعتماد به نفس و راحت و باثبات کامل و اختیاری نشسته اید به سادگی قابل حل خواهد بود. در موقع مراقبه و تصور کاملا خود را در کلاس و در کنار بقیه ببینید و ثبات دستها و ساکن بودن پلکها را دقیقا احساس کنید. اگر در هنگاه مراقبه هم دچار تزلزل شدید دوباره شروع کنید و خود را با اعتماد به نفس تر حس کنید و فیلمنامه و سکانس فکری را تغییر دهید.
تکرار کنید و روز به روز بهتر خود را تصور کنید. البته بهتر است هر روز قبل از خواب وارد خلسه شوید.
در مورد اینکه خود احساس دیوانگی میکنید. باز هم هنگام مراقبه دقیقا فکر کنید و تصور کنید که اصلا اسنگونه فکر نمیکنید .
در مورد اعتماد به نفس با توجه به آنچه که از خود و زندگی خود گفته اید باید گفت که اعتماد به نفستان خوب و از جهاتی قویست و چند جنبه آن شاید کمی ضعیف باشد .
در مورد زودرنجی باید گفت که اگر شما خود را با اعتماد به نفس تر سازید و کلا جو و احساسات زندگیتان را تغییر دهید و تصور کنید که اصلا اینگونه نیستید آنگاه از بین میرود و این را هم بدانید که آدمهایی که در اجتماع هستند کمتر و آنها که انزوا دارند بیشتر دچار این مسئله میشوند.
به شما همان خواهد گذشت و زندگی شما همان خواهد شد که پیوسته به آن می اندیشید و ثبات فکری شماست. |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
Saad كاربرجدید

تاريخ عضويت: Mar 03, 2006 تعداد ارسال ها: 56
|
ارسال شده در: شنبه، 25 فروردين، 1386 15:14:10 موضوع: |
|
|
از محبت خارها گل می شود...
یه چیز رو به همه کسانی که با کسی مشکل دارند و از کسی می رنجند باید ارض کنم. اینکه مشکل شما میتونه با محبت به اون شخصی که قصد آزار شما رو داره حل بشه.دوستی رو جایگزین دشمنی کنید. میتونین امتحان کنید.
همچنین با دعا. دعا کردن کلید و سر مشکلات شماست. هر مشکلی. مشکل به نحوی حل خواهد شد. دعا رو اگر خاضعانه و با دلی پاک به دور از هر گونه کینه و کدورت بخونیم و از خدا درخواست کنیم قطعاً مستجاب خواهد شد.
دعا کنید و از خدا بخواید تا به شما کمک کنه. همچنین در کنارش محبت، نیکی و خوش رفتاری کنید تا نتایجش رو ببینید. |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
rahim مدير انجمن

|
ارسال شده در: شنبه، 9 تير، 1386 14:33:44 موضوع: |
|
|
به نام پروردگار
با اهداي سلام
به همه مراجعان و كاربراني كه به موضوع اعتماد بنفس علاقه دارند.باتوجه به انبوه مراجعان به اين تايپيك كه آماري بالا را نشان مي دهد.مي توان نتيجه گرفت كه طرفداران افزايش اعتماد بنفس افزايش يافته است.
بنابراين با توجه به اهميت موضوع و نيازي كه احساس مي شود.اينجانب آمادگي خود را براي ادامه مباحث بصورت كاربردي اعلام مي نمايم.
لذا ازتمامي كاربران ارجمندي كه تمايل به ادامه بحث و انجام تكاليف دارند و مي خواهند اعتماد بنفس خود را افزايش دهند.دعوت مي شود با ارسال پيام و مشخصات كامل خود ( سن - جنسيت -محل تولد - شغل - تحصيلات ) مقدمات آغاز يك كارروهي وكلاس درسي را فراهم آورند.
برايتان موفقيت روز افزون آرزومندم _________________ سيد رحيم گشتي- كارشناس روان شناسي باليني
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
need_help كاربرجدید

تاريخ عضويت: Dec 01, 2007 تعداد ارسال ها: 16
|
ارسال شده در: شنبه، 10 آذر، 1386 13:59:15 موضوع: |
|
|
ba salam
agha in emkan nadare
shayad bavar nakonid vali man ghasam mikhoram daghighan hamin moshkelate in doostemoono daram manam daghighan yek dadashe bozorgtar daram ke mano az bachegi tahghiro azyat mikard va manam daghighan too daneshgah moshkele larzesho daram makhsoosan vaghti yek dokhtar ba man harf mizane nemifahmam chi daram migam va hesabi hol mishamo milarzam |
|
| بازگشت به بالا |
|
 |
|
|
|